Utegym i kulda

Elevene på Sokna skole har hatt utegym ett år nå. Gymsalen vår er under reparasjon. Fysisk aktivitet forgår ute i all slags vær hver eneste dag.

Gymsalen på Sokna skole begynner å bli ferdig. Elevene har hatt utegym i ett år nå. Vi trosser all slags vær. Ski, skøyter og joggesko benyttes.  Nå er vi heldige og har fine skiløyper. Selv om det kan være litt "friskt" med -17, så er elevene positive og aktive.

På ski i kulda

FYSAK - daglig fysisk aktivitet foregår også ute med varierte aktiviteter. Fotball er gøy og skaper engasjement! Mens andre kan gå en rask tur i nærområdet.

Fotball i FYSAK

09.02.2011