Sokna skole 50 år

Sokna skole feiret at den er 50 år

23. september feiret vi at Sokna skole er 50 år i år. VI hadde en markering med sang, musikk og taler. Rektor Anne Torp Lien fortalte om skolen i dag, mens Else Marie Abelgård fortalte om skolen i gamle dager. Else Marie har selv vært elev og lærer ved Sokna skole, hun kan mye om skolelivet i Soknedalen. Dette var det gøy å høre på!

Alle ble servert pølser og lompe i skolegården før den nye ballbingen ble høytidelig åpnet, noe elever og lærere hadde gledet seg veldig til. To spillere fra HBK kom! MORO! Stor takk til idreddslaget som har realisert ballbingen!

Etterpå var det gammeldagse leker i grupper med elever fra alle klasser. Elever fra 10.klasse hadde ansvar for lekene. Det var stor aktivitet! En fin og koselig markering.

28.10.2009
17.01.2013