Sokna-elever til Hallingby på konsert

Den kulturelle skolesekken tilbyr konsert for ungdomsskoleelever. Siden gymsalen på Sokna er under reparasjon, fikk vi reise til Hallingby skole for å høre konsert.

LEADBELLY er kallenavnet til en amerikansk bluesmusiker. Han skrev mange låter som er meget godt kjente, kanskje aller best blant lærerne...

Konsert på Hallingby skole

Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm framførte en konsert blandet med livshistorien til denne kjente komponisten. Vi hadde en flott opplevelse i den fine, store gymsalen på Hallingby.

Etterpå utnyttet vi ventetiden til bussene kom med å gå FYSAK i kaldt, flott vær!

FYSAK på Hallingby

09.02.2011