10. klasse vant konkurranser

Helikoptertur for 2 og pizza og kino for hele klassen. Ei jente i 10.klasse vant fotokonkurransen og hele 10.klasse ved Sokna skole vant konkurranse innen utdanningsvalg.

I faget utdanningsvalg har 10.klasse vunnet en konkurranse med andre 10.klasser i kommunen. De hadde alle svar riktig på spørsmål fra fagarbeidere på informasjon som de hadde tidligere fått.

10.klasse Sokna med Merethe foran

Diplom ble delt ut og hele klassen vant en tur til Hønefoss med pizzaservering og kino. Dette var populært! Merethe som er foran på bildet vant en fotokonkurranse, og premien er helikoptertur for 2!

Diplom for 10.klasse konkurranse

Samtidig ble de invitert til en fotokonkurranse som hadde tema: BYGG - "One piece of Industry". Denne konkurransen vant ei jente, Merethe, blandt alle elevene på Ringerike. Premien hennes er en helikoptertur! Dette blir spennende!!

09.02.2011
09.02.2011