Revy

9.klasse hadde årets revy i nyrenovert gymsal! Salen ble åpnet av rektor Anne Torp Lien. Etterpå tok 9.klasse over hele salen!

14.april ble gymsalen gjenåpnet. Vi har vært uten gymsal i over ett år, så gleden var stor denne kvelden! 9.klasse fikk æren av å innvie den med sin revy.

Åpningssang

Dette ble en meget vellykket kveld. Elevene underholdt de mange som kom med sang, musikk, dans, sketsjer og skuespill. De mestret scenekunsten meget godt!! Elever, lærere og foreldre hadde all grunn til å være stolte!

Sketsj

Fellesdans

Avslutningssang

I pausa var det salg av brus, kaffe og kaker som foreldrene hadde ordnet med. Dette ga gode inntekter til klassetur når de kommer i 10.klasse.

11.05.2011
30.12.2011