Matematikkdag på ungdomstrinnet

På Sokna skole har vi hatt matematikkdag!

Ungdomstrinnet har hatt matematikkdag med ulike aktiviteter. 10. klasse hadde eget opplegg i år, et tverrfaglig opplegg med vekt på kunst og håndverk og matematikk. Det gyldne snitt var temaet for dem. Resultatet ble vist som "kunst" for alle ungdomsskoleelevene.

Det gyldne snitt

8. og 8. klasse var delt i grupper på tvers. De hadde oppgaver som gikk på et økonomiprogram på pc "Cashkontroll", problemløsningsoppgaver og et tverfagligopplegg med mat og helse. Elevene synes det er gøy å jobbe på andre måter og med andre enn de som de er i klasse med.

Cashkontroll

Problemløsning