Hele Buskerud synger!

Sokna skole har hatt besøk av Den kulturelle skolesekken 22.september. Elever og lærere opplevde en stemningsfylt stund preget av stort engasjement!

Sokna skole har fått tilsendt CD-er til å øve etter i forkant av denne konserten. Øving gjennom lengre tid ga stor opplevelse for elever og lærere. Mange turde å slippe seg løs. Flere elever sang solo!

Sangene var hentet fra gamle kulturskatter og nye, kjente sanger. De skapte engasjement, og mye ros ble delt ut til elever og lærere. Konserten ble en stor, positiv opplevelse! Vi er glade for å få besøk av "Den kulturelle skolesekken"!

Elever på konsert

Lærerne synger