"Brimi på bål"

På Sokna skole har vi jobbet fram noen tradisjoner rundt friluftsliv som vi er veldig stolte av. En av dem har vi kalt for "Brimi på bål" etter den kjente mesterkokken Arne Brimi. På Sokna skole holder ungdomstrinnet på tradisjonen med "Brimi på bål".

På Sokna skole holder ungdomstrinnet på tradisjonen med "Brimi på bål". Alle ungdomsskoleelevene gleder seg til høstens høydepunkt med denne opplevelsen i skogen. Før høstferien hadde vi en fin avslutning med mye god mat!

Elevene delte seg i grupper og tilberedte mat på bål. Noen lagde til og med 3-retters menyer! Lærerne var dommere og fikk smaksprøver, nammmm...

Opplevelsen avsluttes med opprydding og kåring av årets vinnere av "Brimi på bål". I år vant en gruppe fra 9. klasse, stolte vinnere!

Bålkos

17.11.2010