"Barske glæder"

Ungdomsskoleelevene på Sokna skole sover ute i ei natt hvar vinter.

Alle ungdomsskoleelevene ved Sokna skole sover ute ei natt hver vinter. I år gikk vi med opp-pakning i 6 km fram til et område mellom Hallvassbrua og Stallmoen i Strømsoddbygda. Her lagde vi leirplass. Elevene var organisert i grupper. Ulike alternativer var valgt, telt, lavvo eller egenlagd gapahuk av presseninger. Alle lagde varm mat ute. Elevene var dyktige til å lage seg et godt overnattingssted.

Leir må rigges

Koselig ved bålet

Om natta fikk vi snø! Et vakkert syn om morgenen!! Så vi måtte gjøre en god jobb med opprydding før vi gikk tilbake til skolen med oppakningen vår.

Vi hadde en fin opplevelse sammen ute i skogen.

11.05.2011
30.12.2011