Aktivitetsdag for hele skolen

Sokna skole har en tradisjon for å ha aktivitetsdag for hele skolen. I år ble denne dagen arrangert 13.september i strålende sol. Stor aktiv for alle elevene preget denne dagen!

RingkastingLengdehopp

Alle elevene deltok med stor iver på årets aktivitetsdag. 10.klasse er arrangører og har ansvaret for postene. 9.klasse er gruppeledere og tar ansvar for elever fra alle klassetrinn, dette fungerer kjempefint! Lærerne hjelper til der det trengs.

Halve dagen er det idretssaktiviteter og den andre dagen er det postløype. Gruppene bytter aktiviteter midt på dagen slik at alle får vært med på alt.

Midt på dagen er det pølser til alle. Dette er populært! Vi har ei god friøkt der elever fra flere klasser leker og prater sammen.

Denne dagen er en fin tradisjon som elever og lærere setter stor pris på. Å være i aktivitet sammen en hel dag om høsten er med på gjøre elever bedre kjent med hverandre og binde dem sammen. Dette har mange glede av ut over skoleåret.

Postløype

22.09.2010