3. klasse har laget "gjenbrukskunst"

3. klasse har laget "gjenbrukskunst" ved hjelp av gamle melkekorker, sugerør og farget kokos.

Disse er laget med utgangspunkt i mandalaer. Først gikk vi gjennom hva mandalaer er og hvilke grunntrekk ved mandalaer det er viktig å få med i egne prosjekt. De laget først en skisse på arket, deretter laget de bildet med å lime på korker etc. Målet var å lage bildet med bakgrunn i grunnleggende regler for mandaler. altså symmetri, gjentagende mønster, sirkler og firkanter. I tillegg var det også et mål om å bruke gjenbruksmatriell (korker) til å lage kunst.

"Utekunsten" ble laget ut ifra hva elevene fant ute i nærområdet som de kunne lage bilder eller kunst av på bakken. Alle  gruppene skulle lage en figur eller et bilde. målet var å tenke kreativt og se at vi kan lage "kunst" av det vi finner ute i nærområdet også.

Manadala-kunst

Mandala-kunst 2