Skoleavslutning på Nes skole

Torsdag den 7.6.12 hadde vi skoleavsluning for alle trinn på skolen. Foreldre og venner var invitert til å være med. Underholdning, grilling og fotballkamp sto på programmet

1. og 2. trinn underholdt med sang og musikk. Det var et feiende flott innslag med selvlagde instrumenter i papp.

3. til 5. trinn sang også.

To av elevene på ungdomstrinnet sang til musikk av 10. klassingen vår.

Siste nummer var av 10. klassingen vår. Hun sang og spilte gitar. Blant alle barna er det ikke tvil: Nes skole har talenter i fleng..

Full innsats

Etter underholdningen var det tid for grilling og fotballkamp mellom barna og de voksne. Antall spillere var stort og det gikk merkelig nok bra med alle sammen.

11.06.2012
30.11.2012