Ballongforsøk

Elevene på 6. og 7. trinn jobbet med å lage ballonger som skulle fly.

Elevene arbeidet iherdig med å lage ballonger som de skulle forsøke å få opp med varmluft. De brukte plastposer for å lage selve ballongene, flere kreative løsninger til å feste bomull som ble dynket i rødsprit ble tenkt ut og prøvd.

Varmekildene som ble brukt var hårføner som forvarmer og deretter bomull som var dynket i rødsprit og antent.

Elevene syntes det var en fin øvelse og de var veldig spente på om varmeluften greide å løfte ballongene.

Resultatet svarte ikke helt til forventningene. Været var for kaldt og ballongene var litt for tunge.

17.11.2010
10.03.2011