Gå til innhold Gå til søk

Aktivitetsdag på Nes skole

08.09.09. var det aktivitetsdag på Nes skole. Bjoneroa skole var invitert til å tilbringe dagen sammen med oss. Det ble en aktiv og spennende dag med svette elever i strålende høstsol.

Det var en flott høstmorgen den 08.09.09. vi fikk besøk av Bjoneroa skole for å være med på aktiviteter sammen med oss. Vi startet dagen med en postløype som innholdt både faglig poster og aktivitetsposter. Det ble laget 12 poster og 12 grupper. Gruppene ble blandet med elever fra Nes og Bjoneroa skole. Noen av postene var faglige som å lage geometriske figurer, engelske gloser og norsk gramatikk. Aktivitetspost kunne være å huske flere gjenstander, kaste ball, sparke ball og konglekast.

Det ble gitt poeng på hver post og den med mest poeng vant. Her ser vi bilde av vinnergruppen.  

 

Etter lunsj var det tid for håndball og fotball kamper. Da selvfølgelig skole mot skole. Småtrinn mot småtrinn, mellomtrinn mot mellomtrinn og ungdomsskolen mot ungdomsskolen.

Her vinner småtrinnet fra Nes håndball kampen mot Bjoneroa.

aktivitetsdag

 

 Her er det mellomtrinnet fra Nes som også vinner håndball kampen mot Bjoneroa.

 

 

 

Publisert
15.10.2009
Sist endret
15.10.2009

Kontakt oss

Nes skole

3524 Nes i Ådal

Tlf. 32 13 76 09

Rektor: Ingunn Børresensend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk