Karneval på Kirkeskolen

Første klasse på Kirkeskolen er heldige! For sjette året på rad har første klasse hatt besøk av proffe syere fra Ringerike folkehøgskole. Et morsomt, kreativ og inspirerende opplegg.

Først bestemmer første klasse seg for HVA eller HVEM de vil være, og så tegner de sitt eget kostyme. Så kommer elevene fra folkehøgskolen, snakker med og tar mål av elevene. Og vips så kommer de tilbake med de lekreste kostymerJ I mellomtiden har klassen arbeidet både skriftlig og muntlig med sin egen karnevalfigur:

-          Hvordan er det å være….?

-          Hvordan går du?

-          Hva liker du å gjøre?

-          Favorittmat og drikke?

På karnevalet gikk alle polonese, danset danser, ble intervjuet og koste seg med kaker og saft.

Her på bildet ser vi alle de proffe syerne og Snehvit, Heksa, to stykker Hulken, en smådjevel, Spiderman, Superman, en racerbilkjører, Ninja og Kongen.

Lørdag den 10. mai er det VÅRFEST på Ringerike folkehøgskole. Da skal alle elevene på Kirkeskolen gå mannekeng sammen med den som har sydd drakten. Det blir moroJ

17.03.2014
17.03.2014