Karneval 2013

Tradisjonen tro har første klasse også i år hatt samarbeid med Ringerike Folkehøgskole.

Elevene i første klasse bestemte seg for hva eller hvem de ville være på karneval! Så tegnet elevene selv sine kostymer og elevene fra Folkehøgskolen kom og snakket med våre elever om draktene. Så sydde elevene fra Folkehøgskolen flotte karnevalkostymer.  21.februar ble det karneval med polonese, dans, kaker og saft.

Første klasse arbeidet mye med sine forskjellige karnevalfigurer. Elevene skrev og fortalte hvor karnevalfiguren bodde, hva den likte å spise og drikke og hva den likte å leke. Alle ble også intervjuet og måtte da svare på spørsmål som: «Hvor bor du, I pad 3?» «Hva har du i heksegryta di, Heks?» «Hva liker du å spise, Løve?» «Hvordan ser det ut nede i jorda, Gulrot?» «Er det vanskelig å gå med alle beina, Skjelett?» «Hvordan ser du hjemme hos deg, Brud?» «Har du noen dyr, Pippi?».  Første klasse viste seg også fram med polonese og dans for hele skolen, dagen etter karnevalkvelden.

11.03.2013
11.03.2013