Gå til innhold Gå til søk

Blomsterbinding fredag 12. november

Skulle tro at etter gårdagens kostymeprøving, var det vanskelig å finne noe som toppet det. Men jammen klarte vi det i dag.

Lene, mammaen til Eline, kom og hadde med seg et hav av blomster. I dag skal vi binde blomster! Det er noe de fleste i klassen ikke har gjort før.  Kan tro vi var spente på det som skulle skje.

Etter å ha fått forklart hvordan man skulle lage en oppsats, og fått utdelt sin bolle med oasis var det bare å sette i gang.  Alle de fire bordene fikk utdelt roser i forskjellige farger, tulipaner, bregner og anemoner(?).  14 dypt konsentrerte blomsterdekoratører satte i gang, og kunne ikke få nok blomster.

Resultatene ble helt fantastiske. Alle hadde sin egen stil, og sammensetning av blomster. Blomster Finn kunne ikke ha gjort det bedre om han hadde vært der. Tror nok det var mange foreldre som ble overrasket over å få alle de fine blomstene hjem på fredag.

Til sist var det noen blomster igjen som vi fant ut at de kunne vi lage en liten oppsats til av. Den var alle enig om at Kari skulle få som en liten hilsen om god bedring, siden hun var syk hjemme. Jammen var det enda igjen noen blomster som vi brukte til å pynte kortene vi laget til Kari med. Og vet dere det fungerte, Kari ble bra, og er tilbake på skolen sammen med ”kremungene” sine igjen.

Stor takk til Elines foreldre som kom med blomster, og som viste oss hvordan det skulle gjøres.

Hilsen første klasse på Kirkeskolen

Publisert
18.11.2010
Sist endret
04.09.2017

Kontakt oss


Kirkeskolen 

Tlf.: 32 11 77 50

Tlf. SFO: 97 00 74 74

Adresse:
Norderhovsbakken 15,
3512 Hønefoss

Rektor:
Mona G. Lund
Tlf: 986 06 733

send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk