Gå til innhold Gå til søk

Kontakt og info. via SMS

Skolen har siden høsten 2010 brukt SMS for å styrke samarbeidet mellom skole og hjem. Mobilskole er en nettbasert tjeneste som muliggjør SMS-kommunikasjon mellom skole og elev/foresatte.

Skolen ønsker å styrke informasjonsflyten og kommunikasjonen mellom skole og hjem etter å ha erkjent at ranselpost ikke alltid kommer ut av ranselen, og at ikke alle foresatte har e-post. Vi ønsker å nå alle foreldre hos oss og vet at samtlige har mobiltelefon. Samtidig ønsker vi å redusere bruken av privat mobiltelefon i arbeidssammenheng for vårt pedagogiske personale.

Både Elevråd og FAU har gitt positive tilbakemeldinger på SMS-tjenesten. Den brukes både til å gi praktisk informasjon fra lærer til elever og foreldre og fraværsmeldinger til kontaktlærer sendes gjerne via denne sms-tjenesten.

Når en elev eller forelder ved Hov sender en SMS til skolen, vil denne komme direkte til kontaktlærerens e-post. Sendes et mobbevarsel via SMS kommer denne direkte til rektor og inspektør. Vanlig takst fra mobiloperatør gjelder for sending av SMS.

For å sende SMS til skolen/kontaktlærer er kodeordet relatert til hvilken klasse eleven går. En elev/foresatt med tilhørighet i klasse 9A sender da:

HOV 9A "Din melding" til 03686 

Publisert
25.08.2011
Sist endret
03.08.2015

Kontakt oss

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,
3515 Hønefoss

Postadresse:                                                                                                                                          pb 1165, Flattum                                                                                                                          3503 Hønefoss   

Tlf. sentralbord 32181650                                                                                                                           

Rektor: Tone Sandvik

Direktetlf.: 32181652 / Mobiltlf.: 95966302

E-post adresser til alle lærere

Mobbevarsel via SMS:

Send HOV MOBB din melding til 59 44 44 32

SMS til kontaktlærer f.eks 8A:

Send HOV 8A din melding til send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk