Første skoledag 18. august 2011

Første skoledag blir en annerledes dag med felles minnemarkering etter 22.juli og arbeid med dette i klassene etterpå.

Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til skolestart!

Vi er i år 226 elever ved Hov ungdomsskole, fordelt på 8., 9. og 10.trinn, Forsterket enhet og Velkomstklassen.

Første skoledag i år vil bli annerledes. 22.juli har berørt og merket oss alle. Noen er direkte berørt andre indirekte, vi lever i et lite land der en nasjonal katastrofe treffer oss alle og vi skal ikke mange ledd ut før vi alle kjenner noen, eller vet om noen, som er direkte berørt.

Dette skoleåret starter vi med en felles minnemarkering i gymsalen. Det pedagogiske personalet har før skolestart arbeidet med den krisepedagogiske veiledningen Utdanningsdirektoratet har utarbeidet, og vil fortsette arbeidet med bearbeiding i klasserommene etterpå. Hverdagen er her, og vårt mål er at elevene skal oppleve ro og trygghet gjennom arenaer for samtale og refleksjon i alle klasserom. Trinnene har noe ulike planer for arbeidet i klasserommene, tilpasset ut fra elevenes alder.

Dette er oppstartsarbeidet vårt, og vi er forberedt på å bruke den tiden elevene våre trenger i dette arbeidet. Vårt møte med elevene vil definere veien videre. Rutinene skolehverdagen gir oppleves ofte som en trygghet i seg selv, og vi tror at det å komme raskt i gang også med den vanlige hverdagen er viktig.

Elevene vil få skolebøker i samtlige fag første skoledag og vi har full skoledag fra kl. 8.15-14.00.

Tone Sandvik, rektor

17.08.2011
17.08.2011

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,