Fokusuke på Hov

I uke 48 braker det løs med Fokusuke på Hov ungdomsskole med "Miljø Hov" som overordnet tema.

Fokusuke er en del av vår pedagogiske plattform der vi løser opp timeplanen og arbeider på tvers av både fag, klasser og trinn en uke. Vi har et overordnet mål for uken med mange ulike prosjektgrupper som arbeider med ulike delmål.

I uke 48 går vi i gang med Fokusuka "Miljø Hov". Elevenes læringsmiljø, både fysisk og psykososialt er et av skolens satsningsområder dette skoleåret. Målet for arbeidet denne uken er å bruke alle de ressursene vi har i oss, både elever og lærere, til å arbeide med visuelle endringer i skolebygget og samtidig få vist frem mangfoldet av kompetanse vi besitter.

Elevrådet har i forkant hatt en arkitektvandring i skolen for å se på muligheter. Skolen har i samarbeid med Maleriet lagt konkrete planer for noen av prosjektene. Vi kommer til å ha egne elevbedrifter, vi skal lage et trimrom for tilpasset kroppsøving for elever  og personaltrim for lærere, vi skal lage et eget møterom i landskapet for elevrådet, male inngangsparti og kantine for å nevne noen.

Torsdag kveld åpner vi dørene kl. 18.00 og ønsker foreldre/foresatte og gode naboer velkommen inn til en ungdomsskole med nye farger! Vi skal klippe snorer inn til nye romløsninger, vi byr på dragekurs og underholdning med band, kaféer og stands for de ulike elevbedriftene.

Vi håper så mange som mulig kan komme og ønsker velkommen til Hov ungdomsskole torsdag 2.desember!

Invitasjon til foreldre/foresatte

26.11.2010
26.11.2010

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,