Eksamen for første gang på egen elevpc.

Høsten 2007 fikk det første årskullet ved Hov hver sin bærbare PC. I år kom elevene ved skolen opp i norsk, og hele eksamen ble gjennomført digitalt samtidig for alle elevene.

Litt spenning i forbindelse med en eksamen er noe vi alle kjenner til. Når eksamen skal foregå digitalt blir et ekstra spenningsmoment lagt til. Vil det trådløse nettverket fungere?  Er passord og brukernavn riktig?  Vil PC’en fungere som den skal. Ingen spøk med andre ord for hverken arrangører eller elever når nesten 90 elever skal opp til eksamen samtidig .

Etter to dager med eksamensfaget norsk kan alle feire pinsehelg i visshet om at den digitale skriftlige eksamen 2010 ved Hov ungdomsskole er over for denne gang. Noen forutsette og noen uforutsette problemer oppsto, men ikke verre enn at de kunne løses.

Alt sett under ett må skolen være godt fornøyd med gjennomføringen, og da gjenstår det bare å se om eksamenssensorene er like fornøyde med avgangskullets kunnskaper i hovedmål og sidemål.

21.05.2010
21.05.2010

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,

Postadresse:                                                                                                                                          pb 1165, Flattum                                                                                                                          3503 Hønefoss