Hov ungdomsskole samlet inn kr 21.000 til årets TV-aksjon!

Høstens Fokusuke hadde solidaritetsarbeid som overordnet fokusområde og Kirkens Nødhjelps åtte vannprosjekter i åtte ulike land.

Elevene hadde en uke med praktiske og teoretiske kurs der alle var knyttet opp til Vann som tema. Torsdag kveld åpnet skolen dørene for foreldre og andre gjester til en aksjonskveld der målet var å få inn penger til årets TV-akjson basert på de læringsaktivitetene vi hadde hatt tidligere i uken.

Skolens 'Fotskatt', i denne sammenheng inngangspenger, viste at vi hadde omtrent 200 besøkende på aksjonskvelden, i tillegg til elever og ansatte. Gjestene fikk fikk overvære ulike musikkinnslag, presentasjoner av de åtte prosjektene i de åtte landene, kunstutstilling med påfølgende salgsutstilling og auksjon, kafé med salg av mat og drikke og salg av ulike produkter.

Alt i alt fikk skolen inn kr 21.000,-

Vi er stolte av å ha bidratt til årets TV-aksjon gjennom vårt læringsarbeid.

BIDRAGSDIPLOM

06.11.2014
06.11.2014

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,