Hov-elever reiser i uke 41 til Crema, Italia for prosjektmøte

Dette er skolens andre år som deltaker i Comenius-prosjektet "Future Comes with ICT" der vi samarbeider med en skole i Rouen, Frankrike og en skole i Crema, Italia om bruk av digitale læringsressurser i skolen.

Comenius-prosjekt er EU-finansiert og har en målsetning om skolebasert samarbeid mellom europeiske land.

Som ungdomsskole i Ringerike kommune, der vi har 1:1 dekning av elev-PCer er det relevant å kunne fokusere på om dette gir økt læringsutbytte for våre elever, og om våre elevers digitale ferdigheter er gode nok for det arbeidsmarkedet de senere skal ut i. Å finne ut av dette var skolens motivasjon for å bli med i prosjektet.

I uke 41, 6.-10.oktober, reiser 12 elever og to lærere til Crema, Italia, for å møte våre samarbeidspartnere. Hov har da i forkant foretatt en undersøkelse om vår egen bruk av digitale læringsressurser som skal presenteres.

De 12 elevene som reiser, har alle søkt skolen om å få være skolens representanter i prosjektet.

Forrige skoleår hadde skolen to prosjektmøter, ett i oktober i Italia og ett i mars i Frankrike.

19.09.2014
19.09.2014

Besøksadresse:                                                                                                                                Hovsmarkveien 14,

Postadresse:                                                                                                                                          pb 1165, Flattum                                                                                                                          3503 Hønefoss