Gå til innhold Gå til søk

Kjøkkenet - teater med Jo Strømgren Kompani

Torsdag 6.februar fikk elevene i 1.-4. være med på kjøkkenet, et teaterstykke av Jo Strømgren Kompani i samarbeid med Brageteatret. Stykket handlet om en gammel sjømann og en jente rømt fra et barnehjem. De møtes på kjøkkenet i et ubebodd hus.

skuespillerne Gunhild og Ivar

Kulturvertene og skuespillerne

Kulturvertene sammen med de to skuespillerne Gunhild og Ivar. Med seg hadde de også Isak som tekniker. 

Takk for en fin forestilling, og takk til kulturvertene for god jobb. De hadde også tid til å spørre elever i 1.-2.trinn om deres mening om teaterstykket. Her er svarene til 6 elever:

Jente 2A: Jeg syntes det var veldig gøy. Jeg syntes det var gøy når hun bestyrerinnen skulle spise hjernen til skipperen. Jeg syntes også det var litt skummelt da politiet kom. Det var veldig spennende når jenta sang.

Gutt 2A: Jeg syntes det var veldig gøy. Jeg syntes også det var veldig gøy når bestyrerinnen skulle spise hjerne. Musikken var noen ganger litt skummel men også veldig fin. Syntes alt var veldig bra! 

Gutt 1 blå: Det var gøy når skipperen løp etter jenta. Det var gøy når de spiste mat, (bolle og skosåle) Jeg syntes det er veldig gøy når vi kan ha sånne forestillinger på skolen noen ganger.

 Jente 1blå: Det var en veldig fin forestilling. Jeg syntes det var litt rart men morsomt når de stjal ting. Det er bra at vi har sånne forestillinger på skolen for å få litt forandring på skolen. Ikke bare sitte og jobbe, men også ha det gøy.

Jente 1rød: Litt skummelt, jeg syntes hun jenta fra barnehjemmet var litt skummel/ekkel. Jeg syntes det var litt morsomt når politiet kom, og hun jenta sa at hun var «bøttemannen». Men alt i alt syntes jeg forestillingen var kjempebra.

Gutt 1rød: Jeg syntes forestillingen var bra. Jeg syntes de lydene som kom var ganske skumle. Syntes det var veldig gøy. Jeg liker veldig godt at vi har sånne forestillinger på skolen.

 Gutt 1blå: Hele forestillingen var bra. Den var litt skummel, jeg liker at det er skummelt. Jeg syntes det var litt morsomt og skummelt når de kranglet. Lydene var også skumle. Jeg syntes det var morsomt når de spiste skosåle. Syntes det er bra at vi har sånne forestillinger på skolen fordi det er gøy å se på.  

Les mer om stykket:  

Publisert
06.02.2014
Sist endret
06.02.2014

Kontakt oss

IST kommunikasjon 
 
SMS 59 44 44 32

Permisjon fra undervisning 
(elektronisk skjema)

Helgerud skole
Valhallveien 27
3518  HØNEFOSS

Tlf: 32 18 15 50
SFO: 32 18 15 54

Rektor: 
Benedicte M. Sollien 
32 18 15 52 / 952 64 948

Avdelingsleder 1.-3. trinn og SFO:
Roger Bogen
32 18 15 60 / 951 08 447 

Avdelingsleder 4.-7. trinn:
Lise Karine Bråthen
32 18 15 53 

E-post til alle ansatte

Skolerute 17-18send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk