Grunnskolekveld med foredrag av Arnt Sæther

Årets Grunnskolekveld ble en “høydare” med Arnt Sæther og foredraget om GLEDE. Han tok den fullsatte salen med seg fra starten av, og holdt latteren i gang under hele foredraget på 2x45 minutter. En flott måte å servere et seriøst innhold på.

Arnt Sæther brukte mange personlige betrakninger for å beskrive generelle situasjoner for både barn, ungdom og voksne.

Andre tips fra foredraget:
- Alle bør gi ros / anerkjennelse / oppmerksomhet / kompliment til venner,
   kollegaer, barn og partner. Du selv blir glad når du gir kompliment til andre.
- Ta i mot kompliment du får fra andre.
- Ikke klag så mye, vær glad for det du har.
- Gi ros når du kan, ris når du må og knapt nok det.

Konklusjon: La oss ta vare på gleden både ved å sette pris på livet slik det er akkurat nå – og la oss bli rause med å gi hverandre positive tilbakemeldinger!

Mot slutten av fordraget fikk alle tilhørere plukke ut 10 kort. På disse kortene sto det ulike positive ord og setninger.  Etterpå skulle man gi bort kort til noen ved siden av eller noen man kjente.

For barna var det ulike aktiviteter som: diskotek, dataspill, film og tegning. Veien skolesjakklubb hadde også en stand for å rekruttere nye medlemmer.
Foreldrene i 3.klasse hadde kafe, der man fikk kjøpt kaker og noe å drikke.

Takk til FAU og foreldrene i 3.klasse for et flott arrangement.
Takk til Arnt Sæther for et gledelig og positivt foredrag.

Les mer og se filmer av lignende fordrag på www.GLADiator.as

04.11.2011
25.12.2011

IST kommunikasjon