Fair Play cup for mellomtrinnet

Mandag 12.mars gikk startskuddet for Fair Play-cup for mellomtrinnet. Det er elevrådet som står bak dette positive tiltaket. Dette er et opplegg som Norges fotballforbund og Norsk tipping står bak.

Elevene var svært ivrige til å sette igang, det var mye is på banen, men nå er turneringen i gang.
Flotte vester og nye baller har elevrådet fått fra NFF i forbindelse med påmeldingen. Nå skal turneringen foregå i hver mandag i storefri.

Bilder fra mandag 12.mars:

Korte regler for Fair Play cupen laget av elevrådet:

Cupen går ut på å involvere alle spillere på laget og være positiv mot lagkamerater. Det er ingen vinnere av cupen. Det er om å gjøre og ha det morsomt. Det er ikke lov til å bruke banneord i kampene. Heller ikke grovt spill som sklitaklinger som kan skade andre i spillet. Kampene pågår i friminuttene på mandager fremover. Denne cupen vil foregå på mellomtrinnet sin fotballbane. Vi vil lage baner med kjegler som mål. Det skal deles lag som er rettferdige. Hver klasse skal spille mot hverandre og ikke mot eldre eller yngre klasser. Håper dette høres morsomt ut for de som har lyst være med.

Lykke til.

Mer om opplegget fra nettsiden til NFF:
Målet med Fair Play Cup er å gi alle elever i grunnskolen muligheten til å delta i en morsom aktivitet samtidig som de bevisstgjøres på verdien av god oppførsel og samspill.
Dette er i samsvar med Norsk Tippings egne verdier og en av grunnene til at de er NFFs samarbeidspartner på dette området.

Arbeid mot mobbing

Tilrettelegging for fotballaktivitet, samtidig som det drives forebyggende arbeid mot mobbing, er en god kombinasjon. NFF og Norsk Tipping ønsker at lærere og elever setter fokus på dette, både i forberedelser og gjennomføring av turneringene - og i aktiviteter etterpå.

14.03.2012
14.03.2012

IST kommunikasjon

SMS 59 44 44 32