Gå til innhold Gå til søk

Avslutning for 10. trinn

Etter 10 års skolegang kunne 10. trinn ved Hallingby skole motta vitnemål med god samvittighet. Det ble en minneverdig kveld som markerte starten på en velfortjent sommerferie for ungdommene.

Torsdag 20. juni klokken 18:30 var det duket for avslutning for 10. trinn ved Hallingby skole. Festkledde ungdommer, lærere, foreldre, tidligere lærere og assistenter fikk en flott kveld med herlig servering, rørende taler og imponerende underholdning.

Kvelden begynte med musikk fra Hallingby Skole sitt musikkorps som spilte fra 18:00 til 18:25 utenfor skolen. Deretter trakk alle inviterte inn i et nydelig pyntet kulturbygg for å starte kvelden.

 

 

 

Inspektør Bjørn Fredheim ønsket velkommen og videre sang 2. klasse sangene «To Dråper Vann» og «Sommer og Skolefri». Ungene viste tydelig sangglede og kunne høste både applaus og jubel da de var ferdige. Neste post på programmet var Victoria, Hannah, Martine og Poja fra 10. trinn som fremførte sangen «Spis Din Syvende Sans». Hannah stod for pianospill, Victoria og Poja rappet og Martine sang.

 

 

 Martine fortsatte å imponere da hun sang «Cannonball». Det var mange våte øyne i salen da hun var ferdig. Etter at Martine hadde takket for seg holdt rektor Jan Gudbrand Ohren tale til 10. trinn, og siste innslag før pausen var en film Amalie hadde laget. Hun hadde samlet bilder og videoklipp fra 6. klasse og frem til dagen før avslutningen med bilder av alle fra begge 10. klassene.

 

  

 

I pausen kunne det nytes kyllinggryte, ris og salat som foreldre og foresatte fra 9. trinn stod for. Maten smakte nydelig og kakene etterpå stod i stil. Etter pausen sang Martine og Lisa Martine sangen «Wings», og deretter sang alle oppmøtte «Du Skal Få En Dag i Mårrå». Kontaktlærere Olga og Ragnar holdt hver sin tale, og begge kunne høste stående applaus. 

Så kom kveldens absolutte høydepunkt; utdeling av vitnemål. Elevene ble lest opp en etter en og fikk utdelt karakterene de hadde jobbet så hardt for. 

 

 

   

  Det var høy tetthet av kameraer i salen og etter utdeling av vitnemål skulle ungdommene fotograferes. Bildene ble tatt utenfor kulturbygget og alle på 10. trinn fikk utdelt en rose før de oppmøtte begynte å knipse bilder.

 

 

 

Etter at vi hadde kommet oss inn i kulturbygget igjen delte Lars, Poja og Amalie ut gaver til kontaktlærerne Olga og Ragnar. Jan Myrvang takket alle for strålende innsats under dugnad, og deretter delte Lars og Severin fra 10. trinn ut både gaver og roser til lærere som hadde fulgt trinnet siden starten i 1. klasse.

                       

 

 Kvelden ble avsluttet av inspektør Bjørn Fredheim. Etter at arrangementet offisielt var ferdig ble det utvekslet tårevåte klemmer og et utall bilder ble tatt.

Det var med blandede følelser elevene på 10. trinn forlot skolen for siste gang. De går nå en velfortjent sommerferie i møte og deretter venter videre utdannelse. Det var nok med et visst vemod de gikk ut av kulturbygget rett før klokken 22:00. Nå skal de spres rundt på ulike skoler. Venner som har gått sammen siden starten på Hallingby havner på forskjellige linjer på videregående. Samtidig vil de knytte nye vennskap og utvide sine horisonter.  

Ungdommene forlot Hallingby sin trygge havn og nye utfordringer venter. Vi håper skolen har gitt de et så godt grunnlag som overhodet mulig, og at de føler seg trygge på ferden videre. Alle som forlot Hallingby torsdag kveld har etterlatt seg gode minner og inntrykk, og vi ønsker dem lykke på reisen.

 

 
Publisert
21.06.2013
Sist endret
13.06.2016

Kontakt oss

Hallingby skole

Adresse 
Hvalsbruveien 16, 3525 Hallingby

Tlf. kontor: 32 17 94 60

Rektor: Jan G. Ohren

Tlf. : 32 17 94 62/41921735

Avdelingsleder 1.- 4. trinnsmåtrinnet:

Hege Hammer

Avdelingsleder 8.- 10. trinn:

Anne Line Strømmen

Tlf. 90820889

Rådgiver:

Anne Line Strømmen

Tlf. 90820889

 send siden som epost Tips noen om denne siden

2016

                                 
Google
Tilpasset søk