Gå til innhold Gå til søk

Rutiner ved skader

Dessverre hender det at barna skader seg mens de er på skolen. Dette kan skje under lek eller i en gymtime. Vi tar ingen sjanser med dette, men kontakter foreldre/foresatte med en gang dersom vi anser skaden for å være noe mer enn det vi kan håndtere

Grunnen til at vi kontakter dere foreldre/foresatte slik at dere kan ta barnet med til sjekk hos lege/tannlege, er at barnet ofte er redd, har vondt m.v.  Da er det godt å ha mor eller far i nærheten. Får vi ikke tak i noen av barnets nærmeste, er det en av skolens personale som følger.

Hos lege (sykehuset) får man en giro.  Denne må dere selv betale, men pengene blir refundert av NAV ved fremvising av skademeldingskopien.

Skolen fyller alltid ut et skademeldingsskjema når noen har skadet seg. Det går også meldeskjema til forsikringsselskapet.

Dersom skaden skjer på skolens område i skoletiden, vil NAV dekke utgifter til lege/sykehus og  div. andre utgifter.

Alle elever i grunnskolen er kollektivt ulykkesforsikret.

Dersom barna er så uheldige at de skader seg på vegen til/fra skolen, brukes den kollektive ulykkesforsikringen.  Man får utgifter dekket også her, men egenadelen er for tiden kr. 1000,-.

Publisert
11.11.2007
Sist endret
17.09.2010

Kontakt oss

Servicetorget - svarer på generelle spørsmål

Tlf. 32 11 74 00

E-post: servicetorget
@ringerike.kommune.no


Kommunalsjef for skole og kultur
Magnar Ågotnes
Mob: 913 38 099

Besøksadresse:
Rådhuset, Oslov. 1
3510 Hønefoss

Postadresse:
Postboks 123, Sentrum
3502 HØNEFOSSsend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk