Seminar: Mat med sjel - tirsdag 18. oktober

Landbrukskontoret i Drammen, Lier, Røyken og Hurum arrangerer et fagseminar "Mat med sjel" om lokal mat den 18. oktober. Mat med sjel er et fagseminar som er rettet mot deg som har tanker om lokal mat som det er noe ekstra ved - mat med sjel.

Tid: 18. oktober
Sted: Haugestad i Lier
Påmelding: Rebecca Ehrlenbruch tlf: 32 22 04 93 innen 7. oktober
Deltakeravgift: Gratis

Landbrukskontoret i Lier, Drammen, Røyken og Hurum starter opp med et næringsutviklingsprosjekt med navn "Mat med sjel". Prosjektet har til formål å øke produksjon og salg av lokalprodusert mat. Som en start inviterer vi deg til en inspirerende og morsom dag fylt med dyktige og engasjerende foredragsholdere.

På programmet kan vi nevne at vi har disse foredragsholderne:
- Marius Egge skal fortelle om utvikling, drift og erfaringer med Egge Gård.
- Urda Ljøterud fra Hallingkost forteller og erfaringer med etaberling, utvikling og dirft av matnettverket Hallingkost.
- Aina Bartman, skal fortelle om Bondens Marked
- Thor Øyvind Jensen som jobber på UiB og er engasjert i Slow Food skal fortelle om forbrukeratferd.
- Beret Mette Haga fra Innovasjon Norge skal informere om deres virkemilder og satsingsområder.
- Kari Mette Holm fra Fylkesmannen i Vestfold er også engasjert i prosjektet Vestfoldmat. Hun skal fortelle oss om prosjektet og fylkesmannens rolle.

I tillegg til foredragene mener vi det er viktig at du får møte andre som er opptatt av samme tema som deg. Derfor har vi satt av god tid til lunsj og mingling slik at man kan knytte kontakter og utveksle erfaringer med andre.

Vi håper vi ser deg!

Logo for prosjektet "Mat med sjel"

04.10.2011
04.10.2011

Landbrukskontoret

Eiliv Kornkveen
tlf: 409 17 847

Arvid Hagen
tlf: 409 17 846

Ingeborg Løken
tlf: 409 17 839

Lisa Grenlund Helgesson
tlf: 409 17 817

Mathea Storihle
tlf: 408 04 234

Ellen Hougsrud
tlf: 408 04 509 (man-ons)
e-post

Hvem gjør hva på Landbrukskontoret?

Landbrukskontoret for Ringerike og Hole
Postboks 123 Sentrum