Produksjonstilskudd og regionalt miljøprogram

Det er nå åpent for søknadsinnlevering både for produksjonstilskudd og regionalt miljøtilskudd. Det oppfordres til elektronisk innlevering!

Søknadsfristen for levering av produksjonstilskudd nærmer seg! 20. august er siste frist for innlevering, og vi oppfordrer alle til å være ute i god tid for å unngå avkorting av tilskuddet. Send inn allerede i dag! All informasjon dere som søkere måtte trenge om aktuell søknadsomgang, finner dere her. Legg merke til nye ordninger og satser etter jordbruksoppgjøret som står beskrevet i kap. 1.3 i veiledningsheftet. Vi oppfordrer alle til å søke elektronisk via Altinn.

Nytt veiledningshefte for regionalt miljøprogram er nå klart. De fleste har nok allerede fått dette i posten, hvis ikke finner du det her. Søknadsfristen er 20. september, men det er mulig å søke f.o.m i dag, 1. august. Vi oppfordrer til elektronisk søknad via Altinn. Informasjon om hvordan man søker elektronisk ligger her

Det ligger mye informasjon på Landbruksdirektoratets (tidligere SLF) og Fylkesmannen i Buskerud sine hjemmesider om produksjonstilskudd og regionalt miljøprogram. Hvis det allikevel er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt med landbrukskontoret for Ringerike og Hole, så vil vi prøve å hjelpe så godt vi kan!

Kontaktpersoner på landbrukskontoret:
Ingeborg Løken og Lisa Helgesson.

01.08.2014
01.08.2014

Landbrukskontoret

Eiliv Kornkveen
tlf: 409 17 847

Arvid Hagen
tlf: 409 17 846

Ingeborg Løken
tlf: 409 17 839

Lisa Grenlund Helgesson
tlf: 409 17 817
e-post

Oda Aulstad Kvisberg (vikar for Mathea Storihle)
tlf: 408 04 234
e-post

Halldis Linde Lie (vikar for Ellen Hougsrud)
tlf: 408 04 509
e-post

Hvem gjør hva på Landbrukskontoret?

Landbrukskontoret for Ringerike og Hole
Postboks 123 Sentrum