Produksjonstilskudd og regionalt miljøprogram

Det er nå åpent for søknadsinnlevering både for produksjonstilskudd og regionalt miljøtilskudd. Det oppfordres til elektronisk innlevering!

Landbrukseiendom - illustrasjonsbildeSøknadsfristen for levering av produksjonstilskudd nærmer seg! 20. august er siste frist for innlevering, og vi oppfordrer alle til å være ute i god tid for å unngå avkorting av tilskuddet.  All informasjon dere som søkere måtte trenge om aktuell søknadsomgang, finner dere her. Ny forskrift om produksjonstilskudd og avløsertilskudd i jordbruket trådte i kraft 1.1.2015. Veiledningsheftet beskriver i kapittel 1.3 hvilken betydning dette får for deg som søker. Kapittel 1.5 gjennomgår aktuelle nyheter fra jordbruksoppgjøret. Les veiledningsheftet grundig! Vi oppfordrer alle til å søke elektronisk via Altinn.

Nytt veiledningshefte for regionalt miljøprogram er nå klart. De fleste har nok allerede fått dette i posten, hvis ikke finner du det her. Søknadsfristen er 20. september, men det er mulig å søke f.o.m 1. august. Vi oppfordrer til elektronisk søknad via Altinn. Informasjon om hvordan man søker elektronisk ligger her

Det ligger mye informasjon på Landbruksdirektoratets og Fylkesmannen i Buskerud sine hjemmesider om produksjonstilskudd og regionalt miljøprogram. Hvis det er noe dere lurer på,  ta kontakt med landbrukskontoret for Ringerike og Hole, så vil vi prøve å hjelpe så godt vi kan!

Kontaktpersoner på landbrukskontoret:
Ingeborg Løken (Ringerike) og Lisa Helgesson (Hole).

03.08.2015
26.10.2015

Landbrukskontoret

Eiliv Kornkveen
tlf: 409 17 847

Arvid Hagen
tlf: 409 17 846

Ingeborg Løken
tlf: 409 17 839

Lisa Grenlund Helgesson
tlf: 409 17 817
e-post

Mathea Storihle (i permisjon)
tlf: 408 04 234
e-post

Ellen Hougsrud (i permisjon)
tlf: 408 04 509 (man-ons)
e-post

Hvem gjør hva på Landbrukskontoret?

Landbrukskontoret for Ringerike og Hole
Postboks 123 Sentrum