Produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid

Det er nå åpent for søknadsinnlevering for produksjonstilskudd og tilskudd til avløsning ved ferie og fritid. Det oppfordres til elektronisk innlevering!

Søknadsfristen for levering av produksjonstilskudd nærmer seg! 20. januar er siste frist for innlevering, og vi oppfordrer alle til å være ute i god tid for å unngå avkorting av tilskuddet. All informasjon dere som søkere måtte trenge om aktuell søknadsomgang, finner dere her. Ny forskrift om produksjonstilskudd og avløsertilskudd i jordbruket trådte i kraft 1.1.2015. Veiledningsheftet beskriver i kapittel 1.3 hvilken betydning dette får for deg som søker. Kapittel 1.4 gjennomgår aktuelle nyheter fra jordbruksoppgjøret. Les veiledningsheftet grundig! Vi oppfordrer alle til å søke elektronisk via Altinn.

Det ligger mye informasjon på Landbruksdirektoratets hjemmesider om produksjonstilskudd og avløsertilskudd. Hvis det er noe dere lurer på, ta kontakt med landbrukskontoret for Ringerike og Hole, så vil vi prøve å hjelpe så godt vi kan!

Kontaktpersoner på landbrukskontoret:
Ingeborg Løken (Ringerike) og Lisa Helgesson (Hole).

05.01.2015
06.01.2015

Landbrukskontoret

Eiliv Kornkveen
tlf: 409 17 847

Arvid Hagen
tlf: 409 17 846

Ingeborg Løken
tlf: 409 17 839

Lisa Grenlund Helgesson
tlf: 409 17 817
e-post

Oda Aulstad Kvisberg (vikar for Mathea Storihle)
tlf: 408 04 234
e-post

Halldis Linde Lie (vikar for Ellen Hougsrud)
tlf: 408 04 509
e-post

Hvem gjør hva på Landbrukskontoret?

Landbrukskontoret for Ringerike og Hole
Postboks 123 Sentrum