Vi trenger gamle bilder fra Steinssletta.

Sitter du på bilder fra Steinssletta? Både gamle bilder fra 1800- og 1900-tallet og nyere bilder 5-20 år tilbake er aktuelle. Ta kontakt med oss!

Vi håper å kunne bidra til økt kunnskap, engasjement og forståelse omkring landskapsverdiene blant grunneiere, øvrig befolkning og lokal og regional forvaltning. Oskar Puschmann fra Skog og landskap er engasjert i prosjektet.

VI TRENGER DIN HJELP! Sitter du på bilder fra Steinssletta? Både gamle bilder fra 1800- og 1900-tallet og nyere bilder 5-20 år tilbake er aktuelle. I utgangspunktet er alle bilder som viser et landskap, miljø, et hus, et objekt eller et areal innenfor området, om så bare som bakgrunn, av interesse. Gjerne med folk i arbeid, med redskap og maskiner eller dyr på beite, men også andre motiver – for eksempel et 17. mai-tog gjennom bygda eller unger i lek. Om bildet ikke lar seg refotografere kan det likevel ha historisk verdi og vil kunne brukes i andre sammenhenger. Mest mulig relevant informasjon tilknyttet bildene er ønskelig.

Vi vil gjerne få tilsendt bilder så fort det lar seg gjøre. Frist for innsending er 1. mai. Det vil være mulighet for å sende inn bilder i etterkant også. De som har mulighet til å skanne inn bilder oppfordres til det. Det er også mulig å komme innom landbrukskontoret og Hole herredshus. Husk å merke bildene med hvem som har tatt de, hva vi ser og hvor de er tatt (gjerne avmerket på kart). For de som sender inn originalbilder er det viktig å oppgi kontaktinfo slik at de kan returneres til rett eier. Bildene er tenkt å publiseres, innsendere vil få nærmere informasjon om dette.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å levere bilder

Thor Gunnar Lie
Tlf: 32 11 75 62        e-post: thor.gunnar.lie@ringerike.kommune.no

Hilde Bendz
Tlf: 32 16 11 64        e-post: hilde.bendz@hole.kommune.no

Jan Fredrik Hornemann
Tlf: 926 60 200         e-post: jfhornem@online.no

25.03.2014
24.03.2014

Kontakt landbrukskontoret

Har du spørsmål?

Send e-post til landbrukskontoret:
landbruk@ringerike.kommune.no

Eiliv Kornkveen
tlf: 409 17 847

Arvid Hagen
tlf: 409 17 846

Ingeborg Løken
tlf: 409 17 839

Lisa Grenlund Helgesson
tlf: 409 17 817
e-post

Oda Aulstad Kvisberg (vikar for Mathea Storihle)
tlf: 408 04 234
e-post

Halldis Linde Lie (vikar for Ellen Hougsrud)
tlf: 408 04 509
e-post

Hvem gjør hva på Landbrukskontoret?

Landbrukskontoret for Ringerike og Hole
Postboks 123 Sentrum
3502 HØNEFOSS

Storgata 13