Tilskudd til avløsning ved sykdom med videre

Ordningen skal bidra til å finansiere leie av avløser når en som har næringsinntekt fra foretaket er syk med videre, og ikke kan delta i arbeidet i foretaket.

Husdyr-, veksthus-, plante- og honningprodusenter kan få refundert utgifter til avløsning ved sykdom med videre.  For plante- og honningprodusenter gjelder ordningen i perioden 15. april til 1. oktober.  Trenger du mer informasjon eller veiledning ta kontakt med landbrukskontoret.

Frist
Søknad må være sendt inn seinest tre måneder etter siste dag som gir rett til tilskudd.  Søknad om tilskudd til avløsning skal sendes til landbrukskontoret.

15.04.2015
15.04.2015