Tilskudd til avløsning ved ferie og fritid

Ordningen skal legge til rett for at husdyrbrukere skal kunne ta ferie, få ordna fritid og hjelp til avlastning i onnetider. Alle foretak må kunne dokumentere utgifter til lønnsutgifter fra privatpersoner, avløserlag eller andre foretak. Avløser må være fylt 15 år, og kan ikke være ektefelle/samboer til en som har inntekt fra foretaket. Arbeidsoppgavene det gis tilskudd til må være tilknyttet husdyrdrifta. Trenger du mer informasjon eller veiledning ta kontakt med landbrukskontoret.

Frist
Søknadsfrist 20.januar sammen med produksjonstilskudd, søknad leveres  elektronisk  via Altinn eller evt. på søknadsskjema til Landbrukskontoret.

15.04.2015
08.02.2016

Ingeborg Løken (Ringerike)
tlf: 409 17 839