Kulturmidlene

Dette er tilskudd til drift eller prosjekter i idretts- og kulturlag i Ringerike kommune. Søknadsfristen er 31. desember hvert år.

Hovedkomiteen for oppvekst og kultur har fastsatt nye regler for søknad om tilskudd til idrettslag og kulturlag i Ringerike kommune.

Vedtak i Hovedkomiteen for oppvekst og kultur oktober 2014.

1. Kultur- og idrettslag  som er registrert i Ringerike  kommunes foreningsoversikt kan søke kulturmidler.

2. Søknaden skal inneholde budsjett/regnskap, antall medlemmer og en beskrivelse av foreningens aktiviteter, samt inneholde en oppsummering av fjorårets aktivitet.

3. Barn og unge prioriteres.

4. Det gis ikke underskuddsgaranti.

5. Søknadsfrist 31. desember hvert år.

6. Hovedkomiteen for oppvekst og kultur foretar en fordeling av midlene i februar hvert år.

Elektronisk søknadsskjema benyttes.

24.11.2010