Kulturtilskudd

Tilskudd til kulturelle og allmennyttige formål.

Lag og foreninger kan søke tilskudd til drift og prosjekter via de årlige kulturmidlene som fordeles. Søknadsfristen er 31.12. hvert år. Elektronisk søknadsskjema skal benyttes.

Driftstilskudd til større kulturinstitusjoner og allmennyttige formål. Større kulturarrangementer av regional/nasjonal interesse, allmennyttige tiltak som når ut til brede deler av befolkningen, samt lokale og regionale kulturinstitusjoner kan søke driftstilskudd fra Ringerike kommune. Søknadsfrist 31.12.16.

Tilskudd til åpne arrangementer og kunstprosjekter kan søkes hele året. Dette er mindre tilskuddsbeløp, opp til 15.000. Informasjon og søknadsskjema finnes her. Husk - det må søkes elektronisk og minst 4 uker før arrangementsdatoen.

Det er mulig å søke andre typer tilskudd via Tilskuddsportalen

24.11.2010
29.11.2016