Gå til innhold Gå til søk

Ekstern levering - storkjøkken

Kapasiteten i produksjonskjøkkenet er på 2500 porsjoner daglig med dagens skiftordning.

Produksjon og holdbarhet

Utganspunktet for denne type matproduksjon og pakking med modifisert atmosfære gjør at det er få begrensningene i hva vi kan tilby. Mulighetene for lagring gjør at den geografiske beliggenheten ikke spiller noen rolle. Produksjonskjøkkenet og stedet der maten leveres kan være flere timers kjøring unna.

 

  • Våre produkter tilberedes av de beste råvarer uten tilsetningsstofferVelkommen til RingeriksKjøkken
  • Produksjonskjøkkenet har et omfattende kontrollsystem for å tilfredsstille kravet om trygg mat. Det tas blant annet bakteriologiske prøver av maten. Dette gjøres av BUVA.
  • Alle leverandører til produksjonskjøkkenet er underlagt den samme kontroll
  • Maten er varedeklarert etter gjeldene merkeforskrifter
  • Levering til alle våre kunder foregår med egen kjølebil

Holdbarhet på poser (grøt, lapskaus, gryter osv) er 45 dager. Porsjonspakket og avdelingspakket har en holdbarhet på 16 dager.

Omvisning i produksjonen kan gjøres etter avtale.

 

 

 

Publisert
11.12.2007
Sist endret
23.03.2010
Opprettet av
Liv Ottersen

Kontakt oss

Leder Liv Ottersen

Tlf: 32 11 18 16

Fax: 32 12 04 98

Mail: Liv Ottersen



send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk