Gå til innhold Gå til søk

Sentralkjøkken

Våre 2 kokker; Kerstin og Lene pynter kaker på bestilling

Sentralkjøkkenet på Nedre Kilemoen  ble tatt i bruk i 2003.

Produksjonskjøkkenet har en strømlinjeformet logistikk og er et topp moderne kjøkken med en svært effektiv produksjon.

Ringerikskjøkken er et  "cap cold - anlegg". Vår drift er en mellomting mellom storkjøkken og en industri- matproduksjonsbedrift.

  • Maten leveres i passende porsjoner til avdelinger eller enkeltporsjoner, etter hva som egner seg best for mottakerne.
  • En egen avdeling håndterer dietter og annen spesialkost.
  • Produksjonskjøkkenet leverer kun kjølt mat som regenereres ved mottakskjøkken eller i vogner/ovner ute ved den enkelte avdeling.
  • For hjemmeboere leveres maten i pakninger som kan varmes i mikroovn eller vannbad.

Meny
Vi tilbyr en 4 ukers rullerende meny, hvor sesong- og tradisjonsretter er lagt inn. Det er egen meny for jul, påske og helligdager i mai.

Publisert
30.11.2007
Sist endret
17.03.2010

Kontakt oss

Produksjonsleder Anne Mette Haug

Tlf. 32 11 18 19

Fax : 32 12 04 98

E-post :Anne Mette Haug



send siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Nettredaktør: Evi Mathilassi Lien    Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk