Hov gård

Hov gård bofellesskap består av 30 omsorgsleiligheter fordelt på tre etasjer, hvor det i hver etasje er felles stue og felles kjøkken. Bofellesskapet er forholdsvis nytt (2002), tilrettelagt for funksjonshemmede og bemannet hele døgnet. I området rundt bofellesskapet er det bygget 41 omsorgsboliger i samme periode, som driftes av Hov gård borettslag.

Også bofellesskapet i Hov Alle administreres fra Hov gård

Kafeteria:  I 1. etg i bofellesskapet er det egen kafeteria som driftes av Ringerikskjøkken. Her kan du kjøpe alt fra kaker og kaffe til varm middag. Kafeteriaen er daglig godt besøkt, også på faste underholdningsarrangement og klubbvirksomhet for personer med psykisk utviklingshemming.

Bussforbindelse:  To ganger om dagen går "Ruslebussen" til og fra Hønefoss sentrum - Hov Gård, så det er lett å komme seg til byen for de som kan ta buss.

17.12.2007
14.12.2015