Gå til innhold Gå til søk

Tilsyn i boliger

 

Det er feiervesenet som gjennomfører tilsyn i boliger med ildsted. Ved slike  tilsyn kontrollerer vi slokkeutstyr, rømningsveier, røykvarslere etc. Hele fyringsanlegget vil bli kontrollert, enten det er et vanlig ildsted,  oljefyringsanlegg eller gassfyringsanlegg. 

Feil og mangler ved ildsted og skorstein er kjent brannårsak, og det er derfor svært viktig at disse blir avdekket.

For deg som har bolig med ildsted eller fyringsanlegg innebærer dette at feieren må inn i boligen din for å gjennomføre tilsyn. Du vil bli skriftlig underrettet om når feiing og tilsyn vil finne sted.

Den årlige avgiften blir utsendt hvert år i juni. Alle som har ildsted tilkoblet røykløp og som har mulighet til å fyre med ved, vil måtte betale denne årlige avgiften. Huseiere som ikke har fått giro, bes om å kontakte feiervesenet.

 

Som eier er du pliktig til å rette på forhold som har betydning for brannsikkerheten. 

 

 
 

Ta kontakt med Iver Bye Rosendal, fagansvarlig feiervesenet, hvis du lurer på noe vedr. tilsyn i boliger, tlf. 952 21 311 eller pr. epost. dette gjelder også ved frakobling av ildsted

Publisert
11.12.2007
Sist endret
31.05.2016

Kontakt brannvesenet slik:

Ringerike brann og redningstjeneste

Telefon: 32 11 74 00 (kl. 09-15)

Epost: brann@ringerike.kommune.no

Servicenr 24 timer i døgnet: 04110

 

NØDNUMMER: 110

 

Ønsker du å koble din brannalarm til brannvesenet? Klikk på logoen undersend siden som epost Tips noen om denne siden

Kommunevåpen Ringerike kommune    Ringerike kommune - 32 11 74 00 - e-post: postmottak@ringerike.kommune.no - Kontakt nettredaksjonen     Følg oss på Twitter Linkedin

                                 
Google
Tilpasset søk