Varsel om oppstart av detaljregulering 421 Lloyds Marked

På vegne av tiltakshaveren Tronrud Eiendom AS varsles oppstart av arbeid med privat forslag til detaljplan for gnr.318/451 m.fl. Ringerike Stormarked, Hønefoss. Jfr. plan- og bygningsloven § 12-8. PlanID nr.421.

Planen foreslås å omfatte utbyggingsområdet med tilliggende strandområder og atkomstarealer.Planområdet vil derfor også omfatte Hønefoss Bru med underliggende arealer, som i dag er delvisbebygd og er atkomst til forretningsbebyggelsen i planområdet. Det grenser mot foreliggendeplanforslag for Øya i vest og syd.

Forslag til planområde er vist under

.

Tronrud Eiendom AS ønsker å utvikle området Ringerike Stormarked til bymessigbebyggelse/sentrumsbebyggelse med tilhørende anlegg. Ved regulering tas det siktepå høy utnyttelse og planen vil inneholde næringsareal som naturlig hører hjemme i sentrum. En vil bl.a sikregode adkomstmuligheter mellom «Øya» og «Tippen» for fotgjengere. En har til hensikt også å bevare den verneverdige delen av bebyggelsen.

Se her for nærmere orientering om planarbeidets avgrensning, organisering, innhold og utredningsbehov.

Innspill til dette varselet bes sendt innen 15.august 2016.

Adresse: Sivilingeniør Bjørn Leifsen AS. Vågårdsveien 210, 3516 Hønefoss, eller til mail: bleifsen@online.no . Tlf. 909 59283.

Tiltakshaver ved Utviklingsdirektør Ellen Grønlund kan også kontaktes, på mail:

ellen@tronrudeiendom.no . Tlf. 957 33866.

Varselnotat Lloyds Marked

27.06.2016