Varsel om oppstart

OMRÅDEREGULERING NR. 0605_381 , "TREKLYNGEN"
VARSEL OM OPPSTART OG OFFENTLIG ETTERSYN AV PLANPROGRAM

Formannskapet vedtok i møte 04.12.2012, oppstart av områderegulering nr.0605_381 "Treklyngen", samt å legge plan – og utredningsprogram ut til offentlig ettersyn. En områderegulering er en kommunal reguleringsplan. Grunneier er Ringerike Kommune, Ragnhild Borlaug Alme og Hans Erik Gamkinn.

Planforslaget tar sikte på å regulere for utvikling av et område på 680 daa, til industri. Hovedformålet vil være utbygging til skogrelatert virksomhet.

Samtidig er det lagt frem et forslag fra de private grunneiere i området om en annen arealbruk på egen grunn med formålet bolig.

Forslagene innebærer omdisponering av Landbruk –, natur – og friluftsområder (LNF) og Friområder som i dag nyttes til friluftsaktiviteter og idrett. Omdisponeringen vil kunne få konsekvenser for muligheten for å utøve friluftsliv i området. Konsekvenser for friluftsliv og arealbruk vil være sentrale temaer i den videre prosessen.

Eventuelle synspunkter, merknader, opplysninger av interesse eller betydning for planarbeidet sendes skriftlig innen 04.02.2013 til:

Ringerike kommune, postboks 123, sentrum, 3502 Hønefoss.

Det vil også bli anledning til å komme med merknader til det konkrete planforslaget i forbindelse med offentlig ettersyn av planen.

Saksfremlegg

Forslag til planprogram og vedlegg

Omregulering Børdalsmoen og kart

Saksprotokoll Hovedkomiteen for Miljø og Areal og Formannskapet