Snyta Tolpinrud. Forhåndshøring av forslag til trasèendring for Gang/sykkelvei

På vegne av Statens Vegvesen sender Ringerike kommune ut forslag til endring av regulert G/S vei fra Tolpinrud til Ridehallen på forhåndshøring

Statens vegvesen har fremmet forslag om å gjennomføre deler av tidligere regulert gang/sykkelvei fra Snyta til Tolpinrud. Vegstrekningen som skal bygges i denne omgang strekker seg fra Tolpinrud til ridesenteret. For at gangveien skal gi best mulig sikkerhet for personer som ønsker å ta seg fra Hønefoss til ridesenteret har Vegvesenet foreslått å endre trasèen slik at gang/sykkelveien blir liggende på østsiden av hovedveien, dvs. på samme side som ridesenteret.

Ved senere fortsettelse av G/S veien er det planlagt kryssing av Fv 35 slik at resterende del legges i opprinnelig regulert trasè.

Vennligst følg linkene under for innsyn i dokumentene i saken.

Brev Forhåndshøring

Tegning av prosjektert gangvei

Gjeldende planer

Referat avklaringsmøte

E-post fra SVV med utfyllende opplysninger.

13.02.2012
29.07.2014