Veier og områder - ønske om navneforslag

I forkant av at kommunen vedtar adressenavn på vei eller område vil det bli sendt ut en forespørsel til grunneiere og lag og foreninger i det aktuelle området. Vi ber da om å få inn forslag til navn på den aktuelle veien/området som skal tildeles adressenavn. Prinsippene for valg av adressenavn finnes i artikkelen "Hvilket navn skal veien ha", som du finner i venstre marg på denne siden.

Forslag sendes på e-post til postmottak@ringerike.kommune.no eller i brevs form til Ringerike kommune Miljø- og arealforvaltning, Postboks 123 sentrum, 3502 Hønefoss.

Ønske om navneforslag:

Vei fra Osloveien til den nye barneskolen på Benterud skal tildeles adressenavn. Brev med forespørsel om adressenavn. Frist for å komme med forslag er 10. mars 2017.

Utbyggingsområdet "Nerbytunet" ved Bånntjernveien mangler adressenavn på en vei i utbyggingsområdet.  Brev med forespørsel om adressenavnFrist for å komme med forslag er 17. februar 2017.

Utbyggingsområdet "Tanberglia" mangler adressenavn på veier i utbyggingsområdet.  Brev med forespørsel om adressenavnFrist for å komme med forslag er 17. februar 2017.

09.02.2017
09.02.2017