Bokkveld mandag 14. mars klokka 18

Mandag kveld skal lokale forfatterspirer presentere bidragene sine til årets skrivekonkurranse i Ungbok. 3 likeverdige vinnere skal kåres. Forfatteren av "Badboy: Steroid" Annette Münch kommer. Alle er hjertelig velkomne.

Ungbokfigur leser"Nøkkelen" har vært tema i årets skrivekonkurranse. Hele 57 bidrag  kom inn innen leveringsfristen
19. februar. En forhåndjury bestående av bibliotekarer og tidligere og nåværende medlemmer av Puls-redaksjonen i Ringerikes blad bestemte at 12 bidrag skulle videresendes til hovedjuryen. Hovedjuryen har i år bestått av  forfatterne Annette Münch og Taran L. Bjørnstad. Disse to har nå plukket ut 6 finalister som mandag kveld skal få presentere bidragene sine.

Veienmarka ungdomsskole har ansvaret for rammen rundt arrangementet og stiller med konferansierer og musikalske innslag.  Juryformann Annette Münch utroper de tre likeverdige vinnerne av årets konkurranse, og deler ut premier.

Annette MünchAnnette Münch er oppvokst i Bærum, men bor i Oslo. Hun har trent kampsport i ti år, og har blant annet svart belte
2. dan i taekwondo. Annette har jobbet som magasinredaktør i Egmont og vært ansvarlig for debattsiden Si ;D i Aftenposten. Hun er i dag redaktør og partner i Flow Media, et redaksjonelt kommunikasjonsbyrå som blant annet lager kundemagasin.

På bokkvelden vil Annette Münch fortelle om sitt forfatterskap. I sine ungdomsbøker tar hun gjerne opp alvorlig og aktuell tematikk, så også i hennes nyeste roman, Badboy: Steroid, hvor hun skriver om bruken av anabole steroider.

Arrangementet er åpent for alle. Enkel servering. Gratis inngang. Velkommen!

08.03.2016
15.11.2016