Gå til innhold Gå til søk

Bokkveld mandag 14. mars klokka 18

Mandag kveld skal lokale forfatterspirer presentere bidragene sine til årets skrivekonkurranse i Ungbok. 3 likeverdige vinnere skal kåres. Forfatteren av "Badboy: Steroid" Annette Münch kommer. Alle er hjertelig velkomne.

Ungbokfigur leser"Nøkkelen" har vært tema i årets skrivekonkurranse. Hele 57 bidrag  kom inn innen leveringsfristen
19. februar. En forhåndjury bestående av bibliotekarer og tidligere og nåværende medlemmer av Puls-redaksjonen i Ringerikes blad bestemte at 12 bidrag skulle videresendes til hovedjuryen. Hovedjuryen har i år bestått av  forfatterne Annette Münch og Taran L. Bjørnstad. Disse to har nå plukket ut 6 finalister som mandag kveld skal få presentere bidragene sine.

Veienmarka ungdomsskole har ansvaret for rammen rundt arrangementet og stiller med konferansierer og musikalske innslag.  Juryformann Annette Münch utroper de tre likeverdige vinnerne av årets konkurranse, og deler ut premier. 

Annette MünchAnnette Münch er oppvokst i Bærum, men bor i Oslo. Hun har trent kampsport i ti år, og har blant annet svart belte 
2. dan i taekwondo. Annette har jobbet som magasinredaktør i Egmont og vært ansvarlig for debattsiden Si ;D i Aftenposten. Hun er i dag redaktør og partner i Flow Media, et redaksjonelt kommunikasjonsbyrå som blant annet lager kundemagasin.

På bokkvelden vil Annette Münch fortelle om sitt forfatterskap. I sine ungdomsbøker tar hun gjerne opp alvorlig og aktuell tematikk, så også i hennes nyeste roman, Badboy: Steroid, hvor hun skriver om bruken av anabole steroider.  

Arrangementet er åpent for alle. Enkel servering. Gratis inngang. Velkommen!

Publisert
08.03.2016
Sist endret
15.11.2016

Kontakt biblioteket

Telefon
32 11 75 00

E-post
bibliotek@ringerike.kommune.no 

Besøksadresse (Se kart)
Hønefoss bru 1E
(Sentrumskvartalet)
3510 Hønefoss

Postadresse
Postboks 154, Sentrum
3502 Hønefoss


 

Filmbib

 


Betjente åpningstider – Hovedbiblioteket
man og fre: 11.00-15.30
tirs, ons og tors: 11.00-18.30
lør: 10.00-14.00

I ferier kan det være endrede åpningstider, følg med på egne annonseringer

Bli kjent med
"Historien her vi bor"send siden som epost Tips noen om denne siden

Betjent åpningstid i påsken


                                 
Google
Tilpasset søk