Gå til innhold Gå til søk

Årets Ungbok!

Ungbok er et tilbud til deg som går på en av ungdomsskolene i Ringerike, og dette er en del av tilbudet i Den kulturelle skolesekken i kommunen. Ungbok består av flere arrangementer:

 

Logo Ungbok 2008

 

Skrivekonkurransen. Tema for årets Ungbok er:

 

ÉN UNGDOM - FLERE VERDENER

 

Fristen for innlevering av bidrag er nå ute. Deltakerne har kunnet sende inn egenkomponerte dikt, fortellinger, sangtekster, tegneserier, sakprosa eller andre tekster. Bare kreativitet og fantasi setter grenser!

Skriveverksted. Elever på 10. trinn på Sokna, Tyristrand og Veienmarka fikk tilbud om skriveverksteder, der de som ble valgt ut til å være med fikk hjelp av forfatter Kjersti Wold til å gjøre tekstene de hadde skrevet enda bedre! Skriveverkstedene tok en hel skoledag. Hvilke skoler som får kurs varierer fra år til år. Kanskje blir det din skole neste år?

Bokkvelden. Dette er selve avslutningen på skrivekonkurransen og det er her finalistene får lese opp bidragene sine. Vinnerne blir kåret av Omnipax forlag. (Finalistene får også bokpremier!) Ungdomsbokforfatter Kari Sverdrup kommer på besøk for å snakke om ei bok hun nettopp har skrevet. Dato er satt til
23. oktober. Se reportasjen og bildene her.  Les finalebidragene og jurybegrunnelsene her.

Forestillinger. 8. trinn får tilbud om en oppsetning av Njåls saga på nyåret 2009. 9. trinn fikk tilbud om konsertforestillingen "Til min Gyldenlakk" med Lise Knudsen i uke 38.

Publisert
30.10.2008
Sist endret
06.12.2011

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk