Gå til innhold Gå til søk

Fortellerteater om menneskehandel 8. mars

Ringerike Soroptimistklubb i samarbeid med Ringerike bibliotek setter fokus på menneskehandel i anledning 8. mars. Velkommen til forestilling kl. 19. Enkel servering. Musikalsk innslag ved elever ved Ringerike videregående skole. Entre kr 100,-.


Valgt det fortellerteater om menneskehandel«Det er bedre barna mine og jeg dør i bølgene enn å fortsette å leve under forholdene i mitt hjemland. Sjansen er 50/50» (kvinne, NRK nyheter). De samme krefter, lengsler og håp gjør menneskehandel mulig.

Onsdag 8. mars vises forestillingen "Valgt det... et fortellerteater om menneskehandel" av og med Astrid Elise Sæterøy og Beathe Frostad i Ringerike bibliotek. (Med støtte fra Justis - og beredskapsdepartementet.)

Menneskehandel er - ifølge FN - den nest største illegale økonomi i verden etter handel med våpen, og rammer kvinner og barn hardest. Stykket er en ærlig og engasjerende forestilling om mennesker som handelsvare i Norge i dag, samt en samfunnskommentar med fakta, som viser hva som skjer i vårt eget land og globalt. Skuespillerne tar utgangspunkt i sanne, anonymiserte historier om enkeltmennesker bak avisoverskriftene, historier som frembringer empati, gjenkjennelse og engasjement. Skuespillerne samtaler med publikum etter forestillingen.

Musikalske innslag ved elver fra Ringerike videregående skole. Enkel servering. Inngang kr 100,-.

Soroptimistene selger Lilla sløyfer denne kvelden. Hensikten med salget av Lilla sløyfer er å synliggjøre at soroptimister tar avstand fra menneskehandel, og samtidig skaffe inntekter til unionens arbeid mot dette i Moldova og til unionens forebyggende arbeid mot menneskehandel i Norge.

Publisert
01.03.2017
Sist endret
23.03.2017

Kontakt biblioteket

Telefon
32 11 75 00

E-post
bibliotek@ringerike.kommune.no 

Besøksadresse (Se kart)
Hønefoss bru 1E
(Sentrumskvartalet)
3510 Hønefoss

Postadresse
Postboks 154, Sentrum
3502 Hønefoss


 

Filmbib

 


Betjente åpningstider – Hovedbiblioteket
man og fre: 11.00-15.30
tirs, ons og tors: 11.00-18.30
lør: 10.00-14.00

I ferier kan det være endrede åpningstider, følg med på egne annonseringer

Bli kjent med
"Historien her vi bor"send siden som epost Tips noen om denne siden

Betjent åpningstid i påsken


                                 
Google
Tilpasset søk