Gå til innhold Gå til søk

Fortellerteater om menneskehandel 8. mars

Ringerike Soroptimistklubb i samarbeid med Ringerike bibliotek setter fokus på menneskehandel i anledning 8. mars. Velkommen til forestilling kl. 19. Enkel servering. Musikalsk innslag ved elever ved Ringerike videregående skole. Entre kr 100,-.


Valgt det fortellerteater om menneskehandel«Det er bedre barna mine og jeg dør i bølgene enn å fortsette å leve under forholdene i mitt hjemland. Sjansen er 50/50» (kvinne, NRK nyheter). De samme krefter, lengsler og håp gjør menneskehandel mulig.

Onsdag 8. mars vises forestillingen "Valgt det... et fortellerteater om menneskehandel" av og med Astrid Elise Sæterøy og Beathe Frostad i Ringerike bibliotek. (Med støtte fra Justis - og beredskapsdepartementet.)

Menneskehandel er - ifølge FN - den nest største illegale økonomi i verden etter handel med våpen, og rammer kvinner og barn hardest. Stykket er en ærlig og engasjerende forestilling om mennesker som handelsvare i Norge i dag, samt en samfunnskommentar med fakta, som viser hva som skjer i vårt eget land og globalt. Skuespillerne tar utgangspunkt i sanne, anonymiserte historier om enkeltmennesker bak avisoverskriftene, historier som frembringer empati, gjenkjennelse og engasjement. Skuespillerne samtaler med publikum etter forestillingen.

Musikalske innslag ved elver fra Ringerike videregående skole. Enkel servering. Inngang kr 100,-.

Soroptimistene selger Lilla sløyfer denne kvelden. Hensikten med salget av Lilla sløyfer er å synliggjøre at soroptimister tar avstand fra menneskehandel, og samtidig skaffe inntekter til unionens arbeid mot dette i Moldova og til unionens forebyggende arbeid mot menneskehandel i Norge.

Publisert
01.03.2017
Sist endret
26.06.2017

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk