Gå til innhold Gå til søk

Trollklang underholder på Sokna

I forbindelse med den offisielle åpningen av Sokna skole og Ringerike bibliotek avdeling Sokna, deler vi ut 50 gratisbilletter til familieforestilling klokka 16. Her snakker vi ”først til mølla”. Billettene fås i bibliotekets åpningstid på Sokna.

avdeling SoknaRingerike biblioteks avdeling på Sokna har flyttet inn i nyoppussede lokaler. Avdelingen ligger nå i Samfunnshuset rett ved siden av Sokna skole.

Torsdag 22. september blir det offisiell åpningen av Sokna skole og Ringerike bibliotek avdeling Sokna. I den anledning har vi gleden av å invitere til underholdning med Trollklang i biblioteklokalene klokka 16.

Trollklang

Trollklang, også kjent fra NRKs barnetimen for de minste, består av Erik Johansen, Ivar Hovden, og Odd Erik Østerås.

Erik Johansen, alias Onkel Snurretulleball, er også barnebokforfatter. Han har gitt ut bøkene Prins Godhjerta av Huttentuttentei og Prins Godhjerta og froskeballetten.

Odd Erik Østerås og Ivar Hovden er gamle pop/rocklegender fra New Jordal Swingers som herjet Norsktoppen på 70- og 80-tallet.

Trollklang har tidligere utgitt tre musikalske eventyr/lydbøker på CD. Trollkjerringas hemmelighet, Gubben Bælabæla og den dumme fabrikken og Nam-nam. Disse har også blitt sendt i NRKs barnetimen for de minste.

For ett år siden kom de også ut med CD’en Hokus, pokus, krokus! Barnesanger for barn fra tre til 107 år.

Velkommen til  en underholdende og musikalsk stund i lyse og nyoppussede biblioteklokaler. 

Publisert
13.09.2016
Sist endret
20.12.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk