Gå til innhold Gå til søk

Sommerlesere ønskes velkommen til Isfest

Mandag 12. september er det endelig tid for Isfest for alle som har vært med på leselystkampanjen Sommerles. Alle barn som har lesepasset sitt stemplet med minst 8 stempel fra biblioteket er hjertelig velkommen. Vi koser oss med is og forfatterbesøk!

Endelig er det klart for Isfest igjen i Ringerike bibliotek. Mandag 12. september klokka 17.30 og klokka 18.30 blir det stor fest med diplomer, is og besøk av forfatter Synnøve Borge. Leselystkampanjen Sommerles har blitt så populær at vi har måttet be Synnøve Borge kjøre forestillingen sin 2 ganger. Det blir derfor en ekstra forestilling klokka 18.30. De som har fått billetter til forestillingen kl. 17.30, men som gjerne vil komme klokka 18.30, kan gjøre det. Dere trenger ikke komme for å bytte billettene.

Synnøve Borge har skrevet faktabøker for barn om kongeøyenstikkeren, brunlangøre og steinhumle. Visste du for eksempel at kongeøyenstikkeren er Norges største øyenstikker, og at den er et rovdyr som er mer effektiv enn hvithaien? Men slapp av, den stikker ikke, den stikker bare av …

Steinhumle

KongeøyenstikkerBrunlangøre

 

 

 

 

 

 

Synnøve Borge er lektor i pedagogikk og har gått på forfatterutdanningen ved Norsk Barnebokinstitutt, med fordypning i faglitteratur. Hun jobber nå som naturfagslærer på Solberg skole i Ås.   

Har du ikke rukket å få stemplet lesepasset ditt, kan du fortsatt rekke det. Velkommen. Vi gleder oss til gjøre stas på dere!

Publisert
05.09.2016
Sist endret
20.12.2016

Kontakt biblioteketsend siden som epost Tips noen om denne siden
                                 
Google
Tilpasset søk